Nye forhandlere av Saga

Saga boats legger om forhandlernettet for å dekke større deler av landet.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding:

Saga Boats AS har i sommer inngått avtale om salg av Saga-båtene med tre nye selskaper i Norge. Dette kommer i tillegg til eksisterende samarbeid med Sjøberg Båt AS for salg på Østlandet. 

Saga Boats Bergen AS i Bergen (Håkonshella) vil stå for salg av Saga-båtene i området fra Lindesnes til og med Sognefjorden. Selskapet er stiftet av Olav Stølsli og vil jobbe fokusert med salg av nye Saga-båter, samt megling av brukte båter. Olav Stølsli har vært salgssjef i Norsk Båtsenter AS i Bergen i 16 år, og har solgt Saga-båter siden 2000.
I Romsdal og på Nord-Møre vil Karlsen Båtformidling i Molde selge Saga.

Maritim Center AS i Tromsø vil stå for salget i Nord-Norge. Selskapet har mer en 35 års erfaring med salg og service av båter til kunder i regionen. Selskapet forhandler flere båtmerker, men har nå bestemt seg for å satse fullt på salg av Saga-båter. 

- Saga Boats har med dette fått et forhandlerapparat som dekker det meste av det norske markedet, og vil sikre våre kunder god oppfølging og service både før og etter kjøp av ny båt. Det jobbes videre med å finne de rette samarbeidspartnerne for å dekke Trøndelag og Sørlandet, skriver Sølve D. Refsnes i en pressemelding. 

(4.10.2010)