Ny Windy-forhandler på Vestlandet

Windy Boats AS har inngått avtale med Stølsli Marine As for salg og markedsføring av hele WINDY - programmet i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding

Stølsli Marine As eies av Olav Stølsli som har årevis erfaring fra båtbransjen og kommer fra en nøkkelstilling i Norsk Båtsenter AS. Selskapet har etablert seg i moderne kontorer på ARGOS Marina, rett utenfor Bergen sentrum og Stølsli Marine As vil i tillegg til WINDY også representere hele modellprogrammet til SAGA Boats AS for hele Vestlandet.

- Vi har samarbeidet med Olav Stølsli i over 13 år, og det gleder oss stort at han har valgt å satse sin unike kompetanse i eget selskap. For oss i WINDY har Olav vært en nøkkelperson for salget i Bergen og vi kunne ikke fått en bedre overgang enn dette, sier Salgs og Markedssjef Karl Audun Skretteberg i Windy Boats AS.

-Potensialet for WINDY på Vestlandet er stort, og vi vet med sikkerhet at våre Kunder er villige til å betale for topp kvalitet, design og fremragende sjøegenskaper som Windy alltid har stått for, sier Olav Stølsli.

Avtalen med Stølsli Marine As innebærer at Windy Boats AS nå har etablert nye samarbeidspartnere for hele kysten fra Egersund til og med Sogn og Fjordane og vår målsetting er å knytte alle våre salgskanaler sammen på en effektiv måte.

Stølsli Marine As planlegger nå sin første båtutstilling med WINDY og SAGA på ”DRA TIL SJØS” i februar 2011 samtidig som Stølsli Marine AS vil være tilstede på WINDY standen under SJØEN FOR ALLE på Lillestrøm i mars og ha full tilgang til våre internasjonale utstillinger i London og Düsseldorf i januar 2011.

Les også: Windy bytter samarbeidspartner

(5.11.2010)