Marit på andreplass i F1

Formel 1-stjernen, fra Norge og Sandefjord, banket araberne på hjemmebane i Abu Dhabi.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Stars on water

Etter en pangstart på sesongen med en sensasjonell Pole Position i andre runde av Formel 1 VM i Portugal, med påfølgende crash som gikk verden rundt, har toppresultatene uteblitt for Marit Strømøy. 22 Mai startet hun som første nordmann og ikke minst første kvinne i verden fra pole position. Allerede på første bøye krasjet hun med Team Abu Dhabi-fører Ahamed Al Hamli, som satset alt og krasjet ut i forsøket på og overta den norske formel 1-stjernen ifra Sandefjord.

-Under restarten kræsjet jeg med Shaun Torrente fra USA – og etter dette har vi rett og slett kjempet mot tekniske utfordringer” forteller Marit.

Full revansj

I dag kom revansjen, og resultatet som mange har spurt seg om var en tilfeldighet i Mai.

-Jeg bryr meg lite om hva folk spekulerer i, vi har jobbet målrettet og fikset feil etter feil – og i dag fikk vi full revansj”, smiler Marit som tok andreplassen fra nettopp Ahamed Al Hamli og Team Abu Dhabi.

-Utrolig deilig, sier Marit.

-Marit Strømøy fortsetter å imponere, og vi er utrolig stolte, samtidig som vi gleder oss til morgendagens Formel 1-finale, sier Frode Sundsdal, President i Norges Båtsportforbund.

 

(08.12.2011)