Luksus-Muse i kompaktutgave

Med sitt nye Muse-konsept har spanske Rodman for alvor tatt opp konkurransen i luksusyachtmarkedet. Kompaktmodellen Rodman Muse 44 er tredje og nyeste tilskudd som skal forsvare æren i den prisbelønte Muse-serien. (28.07.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Nye Rodman Muse fikk en god mottagelse første året de ble lansert, og luksusserien ble blant annet belønnet med den prestisjetunge prisen ”World Yacht Trophies” for beste utviklingsprosjektet. Rodman Muse 44 ble presentert på messen i Barcelona i desember, og fremstår som lysere og litt mer rastløs enn sine eldre søstre Muse 54 og 74.

Original flybridge

Den 13,60 meter lange båten er utstyrt med tre lugarer med til sammen seks køyeplasser – alle med underholdningsutstyr som for eksempel flatskjerm og DVD, i tillegg til to bad, bysse med spisesalong og topp moderne styrehus.

På flybridgen har spanjolene tenkt nytt med en enorm solplass foran styrekonsollen, noe som gir rom for en stor sittegruppe akter på flybridgen.

Lugar Rodman Muse 44 Lugar

To til Norge

Motormessig drives Muse 44 av to Volvo Penta IPS 500 (370 hestekrefter)med joystick som skal gjøre det enkelt å manøvrere båten inn og ut fra havna.

To av modellene har allerede fått norske eiere. Den ene kunden har selv kjørt båten fra Vigo i Spania og hjem til Norge, mens den siste ankommer rundt 15. august og vil være ledig for salg under Båter i Sjøen. Prismessig vil en fullt utstyrt båt ligge på ca 5,4 millioner kroner levert Norge.

Hoveddekk Flybrigde soldekk Hoveddekk

Powered by Labrador CMS