Søksmål i vest

Det har utviklet seg til en rettslig slosskamp mellom Rinker og Formula-importør Coastline Marine AS og forhandleren Marine1.

Publisert Sist oppdatert

Av Hans Due

Styreformann John Langebråten i Coastline Marine AS  skriver i en pressemelding at de har saksøkt Marine1 fordi de ikke har betalt båter de har bestilt og mottatt fra Coastline Marine AS, båter de har solgt videre. Marine1 hadde svarfrist til Tingretten Florvåg ved Bergen 31. august, men i steden for å svare Tingretten på søksmålet, slo de seg konkurs den 2. september, i følge Langebråtens pressemelding.

"Marine1 er et nystartet aksjeselskap som har til hensikt å være en seriøs leverandør av Rinker motorbåter som hovedgeskjeft, samt båt- og fritidsutstyr generelt", skriver innehaverne på sine nettsider og legger til: "Fornøyde kunder får man aldri nok av!". Like fornøyde leverandører har øyensynlig ikke innehaverne av Marine1 AS, for Coastline Marine AS vil nå politianmelde innehaverne av Marine1 for bedrageri, tyveri og for urettmessig å berike seg på andres bekostning samt kreve full erstatning for tort og svie og tapt fortjeneste, skriver John Langebråten som antyder at Coastline Marine AS har tapt ca 1,5 millioner kroner på Marine1. (13.10.2010)

Powered by Labrador CMS