Liten råtass - stort potensial

Polarcirkel håper på at minstemann skal bli deres største bestselger når de til høsten viser fram sitt siste tilskudd i Sportsserien – den 18 fot lange 560 sport. (08.07.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Den lille råtassen bygger på samme lest som 660 som ble lansert i fjor, men er basert på Polarcirkels nye modellinje med nytt design.

Bestselger

- Responsen på 660 Sport har vært veldig positiv, men denne er litt for stor til at vi har fått noe volum på den. Så vi har store forventninger til den nye Polarcirkel 560 Sport, og regner med at dette blir vår største volummodell, sier salgs- og produktansvarlig Ørjan Skonseng.

Spesifikasjoner

 

Lengde:

5,60 m

Bredde:

2,07 m

Vekt:

700 kg

Motor:

100 Hk

Bensintank:

67 l

Personer:

10 (maks)

Last:

1000 kg (maks)

Allværsbåt

Den nye modellen er utstyrt med doble konsoller og sitteplass for fem personer. Konsollene sørger for god skjerming på sidene, i tillegg til at fører og passasjerer er beskyttet av en delt glassdør. Foran konsollene er det plassert to sittebenker samt stuerom i baugen. Det er 67 liters fasttank og stuerom i sittebenk bak, på begge sider av motorbrønn og i begge konsollene. For regnfulle eller kjølige dager kan RIB-en leveres med avtagbar kalesje.

Fritidsmarkedet

560 Sport blir presentert som en ekstra tøff fritidsbåt som tåler det meste, nesten vedlikeholdsfri og synkefri.
- Målgruppen vi sikter oss inn på er fritidsbrukere med litt tøff bruk, for eksempel til fiske, strandhugg, vannsport og lignende, og som trenger en ekstra solid båt og samtidig ønsker minimalt vedlikehold.
Foreløpig har Polarcirkel ikke fått de nye konsollene, men 560 Sport blir å få se for første gang under messa Båter i Sjøen i begynnelsen av september.