Sportsduo fra Nord West

Bygget på samme skrog som 370 Flybridge og Coupé, lanserer svenske Nord West nå sportsutgaven i to ulike versjoner. (29.10.08)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Den åpne modellen har fått navnet Nord West 370 Sport, hvor båtlivet altså kan nytes under åpen himmel. For de som ønsker en lenger båtsesong med mer ly for vær og vind, fås sportsversjonen også med hardtopp. Nord West Sports Top har derimot elektrisk takluke som kan åpnes for solskinnsdagene. Ellers skal hardtoppversjonen være identisk med den åpne modellen.

SPESIFIKASJONER

Lengde: 11, 8 m

Bredde

: 3,5 m

Dybde

:1,2 m

Høyde over vannet

: 3,8 m

Vekt

: 9 tonn

Lugarer/køyer

: 2/ 4+2

Drivstofftank

: 800l

Vanntank: 435l
varmtvannsbereder

: 40l

Septiktank

: 150l

Doble dieselmotorer

: IPS/

Sterndrives

Omfangsrik

I følge produsenten skal den nye modellen være rikt utstyrt allerede som standard, med blant annet baugpropell, varme, defroster og septiktanksystem. Maskinrommet skal også være ekstra lydisolert, og kan leveres med drev eller alternativt IPS. Inni skal modellen være romslig med lugar i forpiggen med skikkelig dobbeltkøye. Midtlugaren har også dobbeltkøye, mens salongen kan gjøres om til køye ved behov. Ellers er båten utstyrt med toalett og dusjkabinett.

Ny innredning

Byssa har fått ny plassering og produsenten opplyser om at den er utstyrt med gass eller elektrisk topp, varmluftsovn, mikro og grill, samt et kjøleskap med kapasitet på 130 liter. Arbeidsflatene skal være utført i Corian, som blant annet er lett å holde rent og vedlikeholde. Det skal også være funnet plass til smarte skapløsninger for oppbevaring av for eksempel glass og porselen. Badeplattform, utebar med plass til elektrisk grill, kjøleskap og ismaskin, elektrisk justerbart bord med som senkes ned til en solseng er andre trekk sportsversjonen leveres med.

Nykomlingen blir for første gang vist fram for publikum i forbindelse med åpningsdagen til Scandinavian Boat Show i Stockholm den 5. november.