Satser stort på sportscruiser

Svenske Nord West satser større og lanserer neste år de to nye modellene Nord West 430 Sport og SportsTop.

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

I følge Nord West er de to nye modellene en naturlig oppfølging av Nord Wests 420-konsept som har blitt god mottatt. Samtidig er Nord West 430 Sport og SportsTop et svar på etterspørselen etter større versjoner av fjorårets Nord West 370 Sport og SportsTop.

Spesifikasjoner
Lengde: 13,5 meter
Bredde: 3,9 meter
Lugarer/køyer: 2-3/4-8
WC: 1-2
Motor: 2 x VP D6 (370-435 hk), IPS eller drev, med eller uten joystick
Design: Benny Martinsson

Mens den åpne versjonen 430 Sport skal være mer tradisjonell med romslige areal både utvendig og innvendig i tillegg til behagelig bokomfort, er SportsTop-en utstyrt med stort elektrisk styrt kapelltak som skal gi større fleksibilitet og komfort.

Begge modellene har samme planløsning i sittebrønnen, salongen og forpiggen, men i motsetning til 430 Sport kan SportsTop leveres med tre ulike planløsninger; enten med stor dobbeltlugar og eget toalett og dusj, en dobbeltlugar og en enkeltlugar med toalett og dusj, eller to dobbeltlugarer. Begge modellene er også utstyrt med baugpropeller, varme, septiksystem og en komplett batteripakke med lader, inverter, lynavleder og isolert sikringsskap. De leveres også med automatisk drevtrim og elektrisk korrosjonsbeskyttelse, samt LED-belysning. Motorrommet skal være lett tilgjengelig via elektrisk motorromsluke, og det er også funnet plass til et strømaggregat i motorrommet. NW430 er tilgjengelig med drev eller IPS med mulighet for fire forskjellige joystickplasseringer.