Rekordsalg for Nimbus

Nimbus Group solgte i juli flere båter enn konsernet har gjort noen gang tidligere. (11.09.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Sammenlignet med året før viste salgstallene for juli i år dobbelt så stort salg for båtprodusenten som har merkene Nimbus, Paragon, Ryds og Storebro under sin paraply.

Overraskende

- I juli solgte vi 150 båter, med størst økning i salget av dyre båter. Vi har solgt bra hela året, men den økende interessen i sommer overrasket til og med oss, sier konserndirektør Magnus Andersson i Nimbus Group.

Flere tenker stort

I følge Andersson er det spesielt salget av svenske Nimbus og Ryds som har opplevd vekst, noe han mener sier noe om tilstanden i markedet hvor det er salget av store båter som øker mest.
- Til og med eksporten har skutt fart. Nå er vi sterkt på gang inn i det viktige, franske markedet, og til uka sender vi et par båter til Australia.

Populære nyheter

En av årsakene til den rekordstore interessen skal være lanseringen av en rekke nye modeller som Nimbus 335 coupé, Nimbus 365 coupé, Nimbus 43 nova og Paragon 31. 
- Tross uro i markedet har vi lykkes å treffe med en antall attraktive nyheter som har fått gode kritikker av båtjournalistene. Det er noe få andre båtprodusenter har klart. Og med nyhetene våre har vi sett en klar økning kjøpere, skryter Andersson.