NB i nordvest

NB Marine håper på å øke tilgjengeligheten sin med ny forhandler på Sunnmøre. (23.10.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Fra 1. november blir Remvik & Standal AS i Ålesund representant for NB Marines båter, og får ansvar for hele prosessen fra salg til vedlikehold og service, reparasjoner og bytte av innenbordsmotorer.

Ringrever

Opp gjennom årene siden etableringen i 1948, har sunnmørsbedriften i hovedsak hatt fiskere som den største kundegruppen. De senere år har fokuset dreiet mer mot fritidsbåtmarkedet som forhandler måtmerker som Bella, Flipper, Aquador, Uttern, Valiant, Quicksilver, Aquaquick og Grand. På motorsiden forhandler Remvik & Standal båtmotorene Mercury, Mercruiser, Cummins, Yanmar Diesel og Sabb og Iveco. 

- Viktig fylke

I Møre og Romsdal blir det nå altså Remvik & Standal i Ålesund og Karlsen Båtformidling i Molde som representerer NB Marine på Nordvestlandet.
- Vi er svært fornøyd med at tradisjonsrike Remvik & Standal kommer inn som vår forhandler. Med deres tilstedeværelse vil det komplimentere Karlsen Båtformidling i Molde på en god måte. Vi får økt tilgjengelighet i et viktig fylke i tillegg til at vi kan tilby våre kunder et bredt og fullverdig servicetilbud også i Møre og Romsdal, heter det i en pressemelding fra NB Marine.