Sleipner Motor AS overtar Kellox-salg

Fra 4. november flytter Kellox sin utstyrsavdeling til Sleipner Motor AS i Fredrikstad. (03.11.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Samarbeidsavtalen innebærer en felles satsing i markedet, og håpet er at pålitelighet og presisjon skal forsterke distribusjonen av marineprodukter.

- Styrket salgsapparat

Sleipner Motor overtar dermed salget av utstyr av merkene VDO, Aqua Signal, Suunto og Pro Saver. Kellox egen spesialist, Tore Skjerdal, blir også tilgjengelig i fagmiljøet som totalt teller 35 personer som er direkte involvert i salg av marine produkter i Fredrikstad.
- Dette samarbeidet er gjort for å styrke distribusjonen og kunne dra nytte av et dedikert salgsapparatet ut i mot de etablerte båtbyggerne i Norge, samt ivareta de eksisterende båtkundene i nytte‐ og proffmarkedet, heter det i en pressemelding fra Kellox.

Bredt sortiment

Distribusjonen av de nye merkene blir et forsterkende supplement til Sleipnes Motors produkter fra blant annet Geo Nav, Side Power, Flojet, Moonlight og en rekke andre produkter som de selv produserer på fabrikken i Fredrikstad. Sleipner Motor er blant annet utstyrsleverandør til sentrale båtprodusenter som for eksempel Windy Boats, Nidelv, Hydrolift, Askeladden, Viknes, NB Marine, Saga, Gozzi, samt yrkesbåtbyggere over hele landet.