Konvoier i vest og nord

Lørdag 8. april starter Sagas årvisse konvoi Bergen - Selje. Lørdag 29. april legger 24 nye båter ut fra Herdla. Den konvoiens mål er Harstad.

Publisert Sist oppdatert

Saga-konvoien
Pressemelding fra Saga:

SAGA-Konvoien 2006: Båtsesongen er i gang. Et sikkert vårtegn er de etter hvert tradisjonelle påskekonvoiene med SAGA-båter fra Selje til Bergen. 21 nye båteiere med familie kommer til Selje fredag 7.04.06 for å hente sin nye SAGA-båter. De fleste kundene kommer fra Bergensområdet, og totalt blir det 60 — 70 personer med på den spennende turen fra Selje til Bergen.

Konvoien er et samarbeid mellom Saga Boats AS og Norsk Båtsenter AS, som forhandler Saga-båtene i Bergensområdet. Norsk Båtsenter er Skandinavias største forhandler av lystbåter. Fredag tilbringes i Selje, som Saga Boats sine gjester. Det vil bli omvisning på fabrikken, overlevering og gjennomgang av båtene, samt flere sosiale samlinger med lokale spesialiteter.

Lørdag kl. 11.00 går konvoien med 21 Saga-båter først til Kalvåg for lunsj på Knuteholmen og så videre til Florø for overnatting i Gjestehavnen. Søndag går turen videre fra Florø til de nye båtenes hjemmehavn, fra Bergen i nord til Arendal i sør.

Årets konvoi er den 9. i rekken, og denne leveransen representerer for Saga Boats AS den største enkeltleveranse i selskapets historie.

Mer informasjon: Idar Martin Refsnes, Saga. Telefon 57 85 84 80. www.sagaboats.no

Vestlandsbåter i konvoi nordover

Pressemelding fra Harstad Marina:

Lørdag morgen 29. april går 24 nye båter fra Viksund, Viknes og NB i konvoi fra Herdla, nord for Bergen. Vi regner med å bruke 3-4 dager på turen nordover til Harstad.

Alle kunder som bestilte ny båt (Viksund, Vikens eller NB) fra Harstad Marina AS for levering i januar-april 2006 fikk tilbud om å hente båten selv på fabrikken, og gå båten sammen med familien nordover langs Norges vakre kyst. Med på konvoien er også representanter fra båtfabrikkene, motorleverandørene, elektronikkleverandørene og Harstad Marina AS. Hele 24 kunder har meldt seg på konvoien. Dette blir en opplevelse for livet.

Mer informasjon: Arnt Børge Trane, Harstad Marina. Tlf 77 00 25 33. Brosjyre med info om konvoien (pdf).