Rønsdal AS kjøpt av Holmen Slipp

Rønsdal AS er blitt en del av Holmen Slipp i Asker. Med dette kjøpet er Holmen Slipp det største og mest fullverdige tilbudet til båtfolket i indre Oslofjord, hvor all virksomhet er samlet hos EN eier.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen/Pressemelding

Tidligere Rønsdal AS, som gikk konkurs i april, er allerede operative på Holmen Slipp. Dermed blir ikke deres tidligere kunder skadelidende på grunn av konkursen. Mange har allerede funnet veien til lokalene til Holmen Brygge Motor i Fekjan 80 på Nesbru.

Både Slippens leder Gretha Zogbaum og Olav Rønsdal er meget tilfredse med denne løsning.

-Klargjøring av motorer og drev går som normalt i en travel vårsesong. For meg betyr det mye at kundene ikke blir skadelidende som følge av konkursen, sier Olav Rønsdal i en pressemelding.

Han er en av fire som følger med til Holmen Brygge Motor.

I lokalene til Holmen Brygge Motor er butikken i full drift. Det vil være det samme servicetilbud på motorer og installasjoner.

-Vi har tidligere hatt et godt samarbeide med Rønsdal. Men det er klart en fordel at så mange motormerker er samlet på ett sted. Våre dyktige mekanikere tar seg selvfølgelig av også andre merker, sier Gretha Zogbaum.

Følgende merker er representert: Volvo Penta, Mercruiser (bensin),CumminsMercruiser (diesel), Yamaha, Mercury, Mariner og Suzuki.

Virksomheten på Holmen Slipp i egen regi består nå av salg av nye og brukte motorer, delelager til de merkene som er representert, vedlikehold og service på alle typer innen- og utenbordsmotorer, samt et rikholdig vareutvalg i butikken.

Ved motorverkstedet er det mulighet til å legge inntil bryggen for service og reperasjon. Her er også servicekran til å få båtene på land.

Holmen Slipp har også bryggeplass til cirka 330 båter, mens omlag 450 båter ligger i vinteropplag her.Vinterservice og konservering av motorer er en del av tilbudet.

(09.05.2011)