Satser videre på spansk luksuslinje

Fjorårets lansering ga Rodman blant annet ”World Yacht Trophies” for beste utviklingsprosjekt for sin nye 44-foter. Nå følger spanjolene opp med en helt ny Rodman Muse 50. (15.05.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Rodman Muse 50 er dermed den fjerde modellen i luksusyachtserien Muse, som fra før av består av Muse 44, 54 og 74. På grunn av økt etterspørsel lanseres det nå en modell i størrelsen mellom disse – Rodman Muse 50.

Den nye modellen har videreført trekkene fra de tidligere modellene, med blant annet de bueformede sidevinduene. Stor vindusflate med sporty utseende fra styreposisjonen er på plass, i tillegg er de sirkelformede sidevinduene på skroget på de større modellene på plass igjen. Oppe på flybridgen er også soldekket foran den styrbordplasserte styrekonsollen på plass.

Den 15,3 meter lange og 4,7 meter brede båten er utstyrt med 2 x Volvo motorer (670CV) og skal ha en topphastighet på 32 knop. Pris på den nye 50-foteren er ennå ikke klar, men går du i kjøpetanker må du nok regne med å måtte bla opp millionene. Bare den minste modellen, Rodman Muse 44, hadde en pris på 5,4 millioner kroner da den ble lansert i fjor.

Powered by Labrador CMS