River-båtene får Honda- og Tohatsu-motorer

AS Kellox har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Rotostøp som lager River-båtene. Det innebærer at plastbåtene nå får Honda-motorer på hekken, her til lands.

Publisert Sist oppdatert

Red/Pressemelding fra Kellox

AS Kellox har lang erfaring og bred kunnskap med polyetylenbåter fra Pioner. Samarbeidet med Pioner ble avsluttet tidligere i år da Pioner inngikk avtale med Yamaha Scandinavia.

- River båtene har lenge vært et sterkt ønske for oss å få inn i vår portefølje, sier markedssjef Olaf Olstad hos kellox i en pressemelding.

At Rotostøp AS velger Honda-importøren Kellox som samarbeidspartner i Norge og Kellox sitt søsterselskap Loxel AS med Tohatsu-motorene i Norge, Sverige og Danmark, er ingen stor overraskelse.

-Jeg har registrert at AS Kellox og Loxkel AS har lang erfaring med polyetylenbåter, og de har allerede gitt oss mange interessante innspill til produktutviklingen fremover. Det ble et helt naturlig valg”, sier en meget tilfreds Kenneth Johansen hos Rotostøp.

Rotostøp as i Fredrikstad er en av Norges største produsenter av polyetylenbåter. De har produsert og utviklet River-båtene siden 1995. 

Produksjonskapasiteten er med dagens ansatte på mer enn 700 båter i året på fabrikken i Fredrikstad.

(12.11.2010)