Hundre prosent norsk

Den helnorske daycruiseren Morgan 630 er endelig klar. Her kan du se de første bildene. (09.03.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Båtmagasinet har tidligere omtalt byggeprosjektet under tittelen "Morgan rir bølgene igjen", og nå er den nye daycruiseren endelig klar for premiere under Sjøen for Alle den 13.-22. mars. Som vi har skrevet tidligere er denne båten helt nyutviklet, og bygger på et samarbeid mellom Morgan Dale og designer Espen Thorup.

Morgan 630DC

Lengde: 6,25 m
Bredde: 2,40 m
Vekt: 950 kg
Drivstofftank: 140 liter

Motorkraft: Maks175 hk/anbefalt 140 hk
Maks antall personer: 6
Pris: 409.500 kroner
Design: Espen Thorup/Morgan Dale
www.erling-sande.no

Smarte detaljer

Detaljer som innfelte vinduer i skroget, tilkomst til dekk gjennom vindskjermen, styverom, vannskimast og solide bøyler bak akterbenken er noen av detaljene som skiller seg ut. Daycruiseren har ellers overnattingsplass for to personer og plass til kjemisk toalett, uteplassen har vask med trykkvann og dusj samt plass for kokeapparat. Vendbare stoler og bord gjør uteplassen til et sosial areal med mange sitteplasser. Kalesjen er integrert under et lokk akter i båten.

Norsk premiere

Båten leveres med standardutstyr som kjemisk toalett, badetrapp, pullpit, vannskikrok, vindusvisker, vask med trykkvann, bord, skrogvinduer, kalesje, flexi-teak detaljer, komplett putesett, solseng, selvlensende, mens kokeapparat, luke dekk, havnepresenning, laminatdørk og stereoanlegg er ekstrautstyr.

Morgan 630DC blir dermed en av de helnorske premierene under Sjøen for Alle, sammen med andre norske nyheter som Ardea 27 Pro og Offshore,  Comfortspeed og speedsjarken Hansvik 630 og den helt nye Sting-serien.