Mot strålende messehelg i sør

Det går mot en strålende messehelg i Arendal. Med sol fra skyfri himmel og temperaturer over 20 grader hele helga vil forhåpentligvis de båtinteresserte kjenne sin besøkelsestid.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Nå gleder vi oss. Vi skal absolutt ikke klage over værmeldinga, sier messesjef Anne H. Trommestad til Båtmagasinet.

Sørlandet båtmesse åpner lørdag klokka 10. Frem til mandag klokka 17 kan publikum ta nesten 140 båter i nærmere øyesyn.

-Påmeldingen har vært fantastisk bra. Vi hår fått flere telefoner senest i dag med etternølere som vil være med. Vi har gjort vårt ytterste for å få med alle, men nå er det ikke plass til flere, sier Trommestad.

20 nyheter

Det blir også en del nyheter på den blide sørlandsmessa. 20 i tallet, i følge messeledelsen. Noen av disse er nok kjent fra før for oss som er over snittet båtinteresserte.


KOMMER: Nilsen 610 Sport

Nilsen båtbyggeri stiller ut sin Nilsen 610 Sport, som er Nidelv 610 med nye dekaler. Les mer på båtbyggeriets hjemmesider.


KOMMER: Skilsø by Viknes 33

Arendalsprodusenten Skilsø, som nå heter Skilsø by Viknes, etter at sistnevnte kjøpte opp førstnevnte, vil vise frem Skilsø 33 Sport. Båtene har blitt betydelig oppgradert etter at solide Viknes tok over roret i sørlandsverftet. Viknes er selvsagt også på plass med sin kritikerroste 930, representert ved Grimstad Bådsenter.


KOMMER: Windy 26 Kharma

Windy er på plass med tre modeller, blant annet 26 Kharma, som er en oppgradert 25 Mirage.


KOMMER: Marex 350 Cabriolet Cruiser

Marex viser frem to ulike versjoner av Marex 350, og den planende snekka 21 Duckie.


KOMMER: Nordkapp 550 Enduro

Stranna Maritime viser frem nyhetene Nordkapp 550 Enduro, Enduro RS og Sting 530 Jeep, mens Ex-IT AS vil vise frem to nye amerikanere, i form av SeaRay 355 Sundancer og SeaRay 185 Sport.


KOMMER: SeaRay 185 Sport

-Vi håper flest mulig kommer for både underholdning og båter. Vi har et nøkternt mål om å nå 8000 betalende, sier messesjef Trommestad,som representerer arrangør Trauma idrettslag.

Siste nytt og full oversikt på www.sorlandetsbatmesse.no

Oversikt:

Alle årets båtmesser