Nettbasert båtservicebok

SJØEN FOR ALLE: Som medlem i båteierforeningen båteieren.as får du elektronisk oversikt over båtens servicelogg, tilgjengelig på internett.

Publisert Sist oppdatert

Tekst & foto: Therese Vågen

Dette er en ny internettjeneste hvor du som båteier kan dokumentere båten og båtens tilstand på en egen medlemsside på nettet, og på den måten få bedre kontroll og dokumentasjon på båtens verdi og servicelogg.

- Vår elektroniske servicelogg gir båteieren all verdifull info på ett sted, oppdatert og kvalitetsikret. Verdifullt for deg, verkstedet, forsikringsselskapet og ikke minst en eventuell ny eier, sier Espen Berg, som tror at en slik tjeneste også vil være nyttig for forsikringselskaper og finansieringsinstitusjoner.
- For ikke å snakke om hvis du enten skal selge båten din eller kjøpe ny.

Som medlem i den internettbaserte båtforeningen får du mulighet til å samle opp og dokumentere alt vedlikehold, servicerapporter og annen viktig dokumentasjon som registreringsnummer, polisenummer, motornummer osv, samt laste opp bilder som viser båtens tilstand. I følge Berg kan du også gi verkstedet tilgang til å føre arbeidet sitt rett inn i loggen din, for bedre oversikt og kontroll.