Satser på original romløsning

Den nederlandske familiebedriften Linssen har så klokketro på sin nye modell Grand Sturdy 40,9 AC, at de har søkt om copyright på båtens romløsning. (23.06.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Som så mange andre båtprodusenter har også Linssen Yachts satt hovedfokus på det sosiale båtlivet.

Sosialt
Ved å plassere spiseplass, salong og bysse i umiddelbar nærhet til hverandre, legges forholdene til rette for en romslig samlingsplass. Spisehjørnet og salongen er plassert diagonalt overfor hverandre i samme rom, mens det bare er ett trappetrinn opp til byssa slik at også stuerten kan være med på moroa. Den nederlandske familiebedriften mener denne løsningen er så genial blant motorbåter i 12,5-13 metersklassen, at de nå ønsker å ta patent på den.

Egen avdeling

Spesifikasjoner

Total lengde:

12,85 m

Lengde vannlinje:

10,80 m

Bredde:

4,30 m

Vekt:

16.500 kg

Motor:

Volvo Penta D3-110, 

1x 5 cyl, 110 Hk

Klassifisering:

CE B

Skulle det være behov for å trekke seg tilbake og la barna eller gjestene få fred i egne lugarer foran i båten, kan du slappe av i en romslig akterlugar med egen dusj, toalett og godt med oppbevaringsplass. Den minste gjestelugaren har to enkeltkøyer og skap for sengetøy, mens lugaren helt fremst i forpiggen har dobbel køye, skap og tilgang til toalett og dusj. Materialene som går igjen er for eksempel corian, ekte lær og amerikansk kirsebærtre.

Ekstra køyeplass

Grand Sturdy 40,9 AC leveres også med det patenterte FPS-systemet (Floating Panel System) og Easy Convert System som på en enkel måte lar deg omforme salongen til en dobbelkøye om du skulle ha behov for ekstra køyeplass.

Linssen har nylig inngått et samarbeid med Thor R. Nilsen som blir norsk importør. Den nye modellen Grand Sturdy 40,9 AC kan dermed tas i nærmere øyesyn under den flytende båtmessa ”Båter i Sjøen” i september.

Powered by Labrador CMS