Gjør båtplassen om til garasje

Med dette båtteltet kan du raskt gjøre om bryggeplassen til en garasje for båten.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding

Det er en kjent sak at båter trives best under tak. Da unngår du nemlig en oppsamling av regnvann, sjøsprøyt og skitt, noe de fleste må lære seg å leve med under en lang båtsesong ved brygga. For når båten først treffer vannflaten ved sesongstart er tildekking av åpne dekk og kalesjer en umulighet i de fleste bryggeanlegg og havner.

Smart telt

Wee Trading i Haugesund har funnet en løsning ved å lansere et spesialtelt for båtplasser – eller en smart garasje for båten. Denne fungerer bra som generell beskyttelse mot regn og vind, men teltet utgjør også en lun arbeidshall for dem som har mange arbeidstimer i båten foran seg, og som helst vil jobbe tørt og beskyttet. På høsten kan du dessuten ta teltet med deg på land og bruke det under båtopplag vinterstid – eller til og med som bil- eller utstyrsgarasje.

Teltet er tilpasset fem meter brede båtplasser, eller båter opp til rundt 30 fot. Teltet er 10 meter langt og 4,2 meter høyt, og selve teltduken leveres i PVC 300, 600 eller 900 etter ønske. Rammeverket leveres i to versjoner: Enten i lakkert eller galvanisert stål.

Se også: Marinovator lagringspose

Garasjeteltet koster fra 20 000 kroner + mva. 
Info: www.wee.no