Norsk-gresk samarbeidssnekke

Viksfjord 670 Classic produseres i Hellas, mens tegninger og forarbeid blir gjort av grekerne i samarbeid med Nils Sigurd Østby i Larvik.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Vi kan med glede og stolthet meddele at vår nye båtmodell Viksfjord 670 Classic nå er ferdig og vil bli vist under årets store begivenhet i båtverdenen, ”Sjøen for Alle 2011” i Lillestrøm, skriver Nils Sigurd Østby i en pressemelding.

Den nye snekka er 22 fot lang og har utspring i den klassiske tresnekka som er bygget i Larviksdistriktet i generasjoner. Båten blir nå bygget i glassfiber med en moderne innredning som er tilpasset dagens krav til komfort og sjøegenskaper.

Båten blir utstyrt med en moderne 3- sylindret Yanmar dieselmotor, stor solseng i baugen, sjøtoalett, vask og kjøleskap.

Samarbeidsprosjekt

Båten er et samarbeidsprosjekt mellom Poseidon Boats SA i Athen Hellas som er Hellas største produsent av fritidsbåter og Bil & Båt AS i Larvik. Konstruksjon og design er utført av Costas Biskinis, Athen og Nils Sigurd Østby, Larvik.

Utstyr som inngår i standardversjonen av 670 Classic: badeleider, syrefaste rekker, toalett, vask, kjøleskap, fast tank.  Ekstrautstyr: Solseng, badeplattform, kalesje.

Tekniske data Viksfjord 670 Classic:

Lengde i meter:

6,70

Bredde i meter

: 2,40

CE-kategori:

C

Maks ant. personer:

8

(07.03.2011)