Norsk SUV til sjøs

Ikke før Hydrolift har satt Hydrolift S-24 Diablo og Hydrolift S-24 Platinum på vannet, avslører de at de er i full gang med å utvikle enda en ny båt og en helt ny båtsjanger - Sports Utility Boat eller SUB. (24.06.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Vi kjenner begrepet SUV som står for Sport Utility Vehicle på veiene, og nå vil Hydrolift med sin nye Hydrolift S-27 innføre sjøens SUV - nærmere sagt SUB.

Gjennom smarte interiør- og eksteriørløsninger skal den nye Hydrolift S-27 dekke et bredt bruksområde, som soling, cruising, transport, vannsport, overnatting og nyskapende løsninger for beskyttelse mot regn og beskyttelse av skrogsider, samtidig som kjøreegenskapene fra Hydrolifts tidligere modeller er videreført.

- Den nye båten vil bli basert på et av båtverdenens mest effektive v-bunnskrog fra C-27 som vil ivareta høy fart, sikker kjøring og lavt drivstofforbruk. Konstruksjons- og produksjonsteknisk vil også den nye båten bli innovativ ved bruk av modul-løsninger som vil gi kunden en stor grad av valgmuligheter innen interiør-layout, heter det i en pressemelding fra Hydrolift.

Detaljspesifikasjoner, priser og når båten vil bli lansert ønsker de derimot foreløpig ikke å si noe ytterligere om.