Introduserer D-fender konsept

Med det nye D-fender konseptet skal denne nyheten ha RIB-enes skrogbeskyttende egenskaper og være en enda mer brukervennlig og røffere båt. (10.03.10)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Hydrolift SX-22 har premiere under Sjøen for alle og skal bære bud om en helt ny retning for den norske produsenten, samtidig som de holder fast på tidligere fokus.

Hydrolift SX-22
Lengde: 6,68 m
Bredde: 2,30 m
Vekt: 1.000 kg
Sitteplasser: fra 4-8 personer
Tank: 250 l
Motor: 150 hk-300 hk

D-fender

Blant annet lanseres et nytt designbeskyttet konsept kalt D-fender, som er støpt, gjennomfarget polyurethan som også kan kan ettermonteres og erstattes. Konseptet skal være med på å gjøre båten til en røffere og mer brukervennlig sports- og fritidsbåt, samtidig som den har RIB-enes skrogbeskyttende egenskaper.

Fleksibel

Den nye modellen skal være første båt ut i den framtidige satsingen, og tar sikte på å vinne markedet med bredt bruksområde basert på nyskapende interiør- og modulløsninger hvor kundene selv kan tilpasse båten etter sitt eget bruksmønster. Blant annet er sitte- og liggeplassene fleksible, og kan enten foldes eller legges skjult i båten når den er i bruk. Mange ulike valgmuligheter på interiørløsningen skal gjøre Hydrolift SX-22 like funksjonell som sol- og badebåt, som en båt for sportsfiskere, fritidsdykkere eller profesjonelle brukere.

SX-22 har et tosteppet v-bunnskrog som skal være effektivt, sikkert og ha lavt drivstofforbruk. Båtene kommer i første omgang med Mercurys Verado- motorer, men kan leveres med andre motormerker.