Båtmesse i Arendal

Den årlige båtmessen i Pollen i Arendal åpner i morgen. Idrettslaget Trauma, som står som arrangør, holder tradisjonen i hevd og åpner båtmessen på Kr. Himmelfartsdag slik de har gjort i mange år, selv om det er rekordtidlig i år. Det er flere nyheter på messen i år.

Publisert Sist oppdatert

Det er meldt bra vær mot slutten av uken, og det kan borge for et hyggelig besøk på Sørlandets Båtmesse, som den heter. Pollen i Arendal pleier å syde av liv under messen som også i de fleste tilfellene har vært velsignet med godt vær. Så ser også ut til å være tilfelle i år, bortsett fra kanskje selve åpningsdagen 1. mai.

Arrangørene forteller at det er flere store nyheter på messen. Tidligere har det vært annonsert at den nye 40-foteren til Helge Duus skal ha verdenspremiere der, men det gjenstår å se om båten er ferdig til visning. Det har også vært snakk om at den nye RIB-båten som Duus og Hydrolift-eier Bård Eker koker sammen skal være klar for visning. For øvrig vil blant annet Nord West vise sin splitter nye modell 370. Den nye Marex-båten var også forhåndsannonsert til Pollen-messen, men den er visstnok blitt forsinket og kan ikke vises ennå.

Uansett vil alle de mest kjente produsentene være til stede med størsteparten av sitt modellutvalg i alt fra små joller til store cabincruisere.

Her er link til Sørlandets Båtmesse