"Showboat" fra Sea Ray

Under mottoet "kunsten å underholde", presenterer Sea Ray sin nye modell 450 Sundancer med blant annet eget mediarom under dekk. (30.10.09)

Publisert Sist oppdatert

 Av Therese Vågen

De siste to årene har Sea Ray introdusert 14 nye modeller. Seneste tilskudd i båthavna er den splitter nye 450 Sundancer, som etter eget sigende viderefører Sea Rays tradisjoner med tanke på å være nyskapende og skape nye trender.

450 Sundancer
Lengde: 13,85 m
Bredde: 4,01 m
Vekt: 11.050 kg
Drivstofftank: 106 l
Vanntank: 265 l

Som eksempel på dette trekker amerikanerne fram standard framdriftssystem med Axius eller Zeus og joystick-kontroll, en hardtop i glassfiber med integrert soltak som kan trekkes tilbake, uteplass med en egen "underholdningsstasjon" med alternativer som grill og TV, samt et eget "media-rom" inne i salongen.

Sundancer 450 bygger videre på trekk fra tidligere Sundancer-modeller, som for eksempel sømløs hardtop, vindskjerm og soltak. Båten kan også rigges med ekstrautstyr som teakdørk, solputer på fordekket, hydraulisk senkbak badeplattform, fiskestangholdere, eller oppgradert stereo- og TV-system enn standard. Dobbel dieselinstallasjon med Zeus pod-drev system er også tilgjengelig enten med QSB 380 eller QSB 480.