Ny design - ny filosofi

Den finske alubåt-produsenten Silver tar et skritt i en ny retning når de nå lanserer en bowrider med targabøyle. Silver ble startet av tidligere ansatte ved den andre, store finske aluminiumsbåtprodusenten Buster. Nye eiere og ny ledelse førte frem til en ny tankegang hos Silver: «Alufiber» er blitt det nye navnet på deres allerede velkjente kombinasjon av aluminiumsskrog og GRP-dekk. Mer interessant er det at Silver har utviklet en helt ny båtmodell, nemlig Moreno 620.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere har de kun hatt walkaround, senter-, og dobbelkonsollbåter, men nå utvider de sortimentet til også å omfatte rene dagsturbåter. Byggemetoden med skumfylt skrog og et kraftig dekk i GRP går litt på bekostning av den innvendige plassen, men kjøreopplevelsen i den nye båten er stor. Med motorer opp til 200 hk har Moreno et fartspotensiale rundt 45 knop, og går som på skinner. Båten er utstyrt med klassens kraftigste, negative targabøyle.

Samtidig med nylanseringen kommer også nyheten om at Silver har fått ny norsk importør. Fische Marine AS på Sætre som også importerer Evindrude/Johnson skal f.o.m. i høst distribuere Silverbåtene via sine forhandlere.

Powered by Labrador CMS