Ny Glastron og Ranger-importør

Bakken Motor i Drammen starter import av de amerikanske merkene Glastron og Ranger i Norge. Fra før av har Bakken motor en rekke kjente båtmerker å tilby.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Bakken motor

Bakken motor i Drammen tilbyr blant annet Bella, Uttern, Nordkapp, Flipper, Galia, Silver, Sting og Hansvik. Nå utvides merkeutvalget ytterligere med de to amerikanske merkene Glastron og River.

Glastron
Glastron ble etablert 14 oktober i 1956 i Austin Texas. Navnet Glastron kommer fra Glas – for glassfiber og tron- fordi det ga et navnet en ”high tech sound”. Gjennom 60 årene kom Glastron med flere spennende nyheter, blant annet det to fargede Gelcoat skroget som kjennetegner mange av Glastron klassikerene. I 1961 kom de første modellene med innenbordsmotor, V164 Bayflite med en 80 hesters Volvo, og V154 Futura med en 80 hesters OMC.
Glastron har også designet og produsert flere båter for filmlerretet, blant annet ”Batman”-båten og den velkjente scenen fra James Bond-filmen ”Live and Let Die” hvor en Glastron GT 150 hopper over to politibiler. I 1970 ble Glastron nr 1000 produsert, og volumet har økt jevnt og trutt via en av toppårene 1973 hvor hele 24863 Glastron ble produsert. I dag eies Glastron av Genmar International, som er en av verdens største båtprodusenter. Båtene blir i dag produsert ved et topp moderne anlegg i Little Falls, Minnesota. Modellspekteren i dag strekker seg fra meget prisgunstige kvalitetsbåter på 17 fot og opp til toppmodellen GS 289.

Ranger

Med mer enn 40 ulike Ranger modeller og 5 forskjellige serier, har Ranger bygd opp en arv av kvalitet, design og med egenskaper som ligger i det absolutte toppsjiktet.

Starten for Ranger kan spores tilbake til 1968 da grunnleggerne Forrest og Nina Wood drev en vellykket fiske/utleieforretning. Dette lærte ham verdien og det reelle behovet for et design som både var komfortabel, effektiv, og aller viktigst.. Demonstrere unik og utvilsom kvalitet.
Med en historie som er parallell til lanseringen av en hel bransje, har Ranger blitt kalt "en livsstil" og et "legendarisk merke" Kontinuerlig besatt av, og som reflekterer og dekker de ønsker og behov som aktive sportsfiskere trenger.

Med Ranger båtene ser vi frem til å presentere en "ny" båt i det norske markedet. Ranger er den perfekte båten for sportsfiskere med høye krav til egenskaper, utstyr, ytelse og komfort.

Mer info: www.bakken-motor.no