Ny Viknes-forhandler i nord

Populære Viknes flytter agenturet for Nord-Norge fra Harstad Marina til Buholmen Båt i Bodø.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

-Å få inn Viknes i sortimentet betyr mye, så dette er vi veldig glad for, sier daglig leder i Buholmen Båt, Trond Sæthre til Båtmagasinet.

Buholmen båt var forhandler av Skilsø frem til Arendalsverftet gikk konkurs og Viknes kjøpte formene. Gjennom Skilsø by Viknes får Sæthre igjen muligheten til å selge Skilsø-båter, dog i oppdatert versjon.

- Det er først og fremt Viknes vi ser et stort potensiale med. Det er båter som treffer markedet langs kysten. Mange liker å fiske og samtidig ha mulighet for å dra på tur. At vi får tilbake Skilsø er en bonus, sier Sæthre.

Fra før av er Buholmen forhandler av Targa, Grand Banks og Linssen. Ingen småbåter selges fra lokalene i Bodø.

- Vi skal fortsette å kun selge store båter. Det har vært en suksess for oss. Og nå blir vi forhandler av de to hotteste merkene for nordnorske forhold, gjennom Targa og Viknes, sier Trond Sæthre.

Godt år

I motsetning til andre forhandlere har 2011 vær et gullår for Bodø-bedriften. Inneværende år var det suverent beste i bedriftens seksårige historie.

- Akkurat nå har vi fem store Targaer under bygging i Finland for levering våren 2012. Når vi nå knytter til oss Viknes, tror og håper vi at suksessen fortsetter.

De første demobåtene komme til Bodø i februar.

Les mer på www.buholmen.no

(15.12.2011)