Åpner messedørene i Bergen

35 aktører er med når totalt 150 båter på land og i vann skal vises for messepublikummet i Dolviken utenfor Bergen denne helga. Messa er gratis fpr hele familien.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding

Siden Hordaland lenge har manglet gode messefasiliteter, ble det for første gang i fjor arrangert båtmesse i Dolviken. Som Bergensområdets båtmiljø nr. 1 var Dolviken et naturlig sted for en slik aktivitet. 5 sterke båt- og utstyrsforhandlere, med store utstillinger på sjø og land, gikk felles om messen som ble en stor publikumssuksess.

Nå arrangeres Den Store Båtmessen på nytt og denne gangen er konkurrenter fra hele Hordaland invitert til å delta. Dette for å gjøre messen så komplett som mulig. Det har man lykkes i. For å få plass til alle utstillerne og for at besøkende skal gå tørrskodd er det satt opp hele 1000 kvm med ekstra utstillertelt.
Utstillingen er følgelig gedigen og representerer mye spennende nytt for enhver båtentusiast.


Båter fra 9 til 62 fot, båtutstyr, vannscootere og bil

Alle ressurser er mobilisert for å skape den store båtopplevelsen og utvalget teller alle størrelse fra den minste gummibåt til seilbåter og store luksuscruisere. I tillegg vises vannscootere, båtutstyr og elektronikk i bredt utvalg.
Et omfattende båtutvalg ligger klar i havnen – klar for prøvekjøring i sitt rette element.
Dessuten finnes egen kai for bruktbåter.
Det vil også bli et innslag av bil samt bank og forsikring som er tilstede for å presentere gunstige låne- og forsikringsløsninger.

Åpent hele helgen 8. – 11. mars. Gratis adgang – gratis parkering

Det lokale idrettslaget står for det praktiske rundt parkering og vakthold . Til støtte i arbeidet får idrettslaget alle salgsinntektene fra bodsalget hvor alt av hot dog, brus, vafler og kaffe koster kun kr. 5 pr. stk.
Det er lagt stor vekt på å gjøre båtmessen til en fin familieopplevelse.

Se alle årets båtmesser