Ny prinsesse på vei

Engelske Princess fortsetter lanseringen av nye modeller. Siste tilskudd er en 59-fots flybridgebåt, som erstatter Princess 54.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Den 18 meter lange prinsessa, Princess 56,  får tre store lugarer pluss en mannskapslugar for en person akter (valgfritt).  De største lugarene ligger forut og midtskips og har dobbeltkøyer, mens en noe mindre lugar med to separate køyer er plassert på styrbord side. De seks personene som kan overnatte under dekk deler på to toalettrom med dusj.


STYRHUSSALONGEN har stor sofa, og avslappende atmosfære.

Beveger vi oss opp i styrhussalongen finnes romslig bysse på styrbord side i bakkant av styreposisjonen.  Vis-à-vis byssa finnes en dinette der det burde være bekvemt å innta frokosten. Lengst akter i styrhuset er det sosiale området i båter. Her er det TV og komfortable sofaer, samt salongbord.

På flybridgen er det plass til et stort selskap rundt bordet. Her i høyden finnes stor wetbar, vask, kjøleskap og elektrisk grill. I tillegg er det en liten L-sofa ved siden av styreposisjonen. Denne kan gjøres om til solseng.

Båten kan utrustes med to ganger Volvo Penta D13-800, som gir en toppfart på 33 knop. Klarer du deg med 1430 hk kan du velge dobeltinstallasjon av Catepillar C12A med 715 hk. Da er toppfarten rundt 29 knop.

- Båten skal lanseres høsten 2012. Etter planen skal hun premierevises på Cannes boat show, sier markedskoordinator Danielle Emery til Båtmagasinet.

Prisen starter på 880 000 britiske pund, inkludert engelske avgifter.

Tekniske data - Princess 56

Lengde i meter:

18.11

Bredde i meter

: 4.78

Vekt i tonn:

26,8

Drivstoffkapasitet:

2650 liter

Info

: www.norskbatsenter.no og www.princessyachts.com

(02.05.2012)