Siste "firling" fra Nord West

Nord West 370 Sports Top er den fjerde i rekken i Nord Wests 37-foter serie. Svenskene presenterte den åpne sportsversjonen tidligere i vinter, og er nå klar for verdenspremiere på 370 SportsTop. Se de første bildene her! (26.01.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Sportsduo fra Nord West
Svenskene mest innovative

Fra før finnes svenskenes 37-foter som flybridgeversjon, Coupé og den åpne daycruiseren 370 Sport som ble kåret som den mest nyskapende båten ved lanseringen under båtmessa i Stockholm i november. Nå er turen kommet for den siste sportsversjonen - 370 SportsTop som får verdenspremiere under Bätmässan i Göteborg. Denne modellen får også norgespremiere under Sjøen for Alle på Lillestrøm.

Nord West 370 SportsTop

Lengde: 11, 8 meter

Bredde: 3,5 meter
Dybde: 1,2 meter

Vekt: 9 tonn
Lugarer/køyer: 2/4+2)

Drivstofftank: 800 liter
Vanntank/varmtvannsbereder: 435 liter/40 liter

Septiktank: 150 liter
www.nordwest.se

Med 370 SportsTop håper Nord West på å kunne forlenge båtsesongen med å tilby en modell med mer beskyttet cockpit. Ved hjelp av en elektrisk takluke skal det likevel være mulig å nyte sol og ramsalt sjø. Ellers skal SportsTop være mer eller mindre identisk med sin forgjenger 370 Sport. Sportstoppen kan leveres med drev eller alternativt IPS, og skal i følge produsenten også ha et ekstra lydisolert maskinrom. 


Sammenlignet med 370 Flybridgen og Coupé har byssa om bord i 370 SportsTop fått en annen plassering. Her skal det være godt med albuerom for kokkelering, dobbel elektrisk koketopp, varmluftsovn, mikroovn og grill, samt et 130 liters kjøleskap en trapp ned inne i båten. Interiøret skal være lyst, med arbeidsflater i corianmateriale og smarte oppbevaringsløsninger for dekketøy og kjøkkenredskap.

Gjestelugar Rederlugar Salongen

I tillegg til dobbeltkøye i lugaren i forpiggen og midtlugaren, skal også salongen kunne gjøres om til overnattingsplass. Badet er utstyrt med toalett og dusjkabinett. Badeplattformen skal være med på å skape en sosial uteplass, med rask tilgang til utebar og plass for elektrisk grill, kjøleskap og ismaskin. Bordet kan dessuten reguleres og senkes ned for å gjøres om til en solseng. Det skal også være godt med styveplass.

LED-beslysning, baugpropeller, varmeanlegg, defroster og septiksystem leveres som standard.

Byssa Arbeidsstasjon i byssa