A-B-C-skole i kartplotterbruk

Har du kartplotter uten å vite hvordan den brukes? Da er hjelpen nær.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen/Pressemelding

Belamarin har opplevd stor etterspørsel etter innføring i praktisk bruk av kartplotter. Nå starter bedriften opp med innføringskurs i bruk av multifunksjonsplotter. Kurset gir svar på de vanligste spørsmålene og gir en innføring i oppsett og bruk av Raymarine multifunksjonsplottere.

A-B-C for kartplotter

Mange har ønsket seg en innføring i bruk av kartplotter, og som et svar på dette kommer nå Belamarin med et A-B-C-kurs i bruken av kartplotter. Kurset har en varighet på 2,5 timer er primært rettet mot nye brukere og da spesielt brukere av Raymarine multifunksjonsplottere. Kurset er basert på, og gir svar på, de vanligste spørsmålene og problemstillingene. Det vil gi en innføring i praktisk bruk, inklusive hvordan man jobber med veipunkter og ruter, samt si noe om hvilke muligheter som finnes med en multifunksjonsplotter.

Lokale kurs

Kursene vil settes opp flere steder langs kysten og holdes av ansatte fra Belamarin med inngående produktkunnskap og erfaring. Antall kurs og steder avhenger av tilbakemeldinger og interesse, det er så langt lagt opp til over 10 kurs. Oversikt over kurssteder og datoer vil være å finne på Belamarins hjemmesider.

Gratis kurs ved kjøp av ny plotter

For alle som kjøper ny Raymarine multifunksjonsplotter (C-, E, eller G-serie), gjennom norsk forhandler, følger det med en verdikupong som gir muligheten til et gratis kurs. Kurset er ellers åpent for alle og vil da koste 650 kroner.

Båtmagasinet tester

Er du på jakt etter ny multifunksjonsplotter, men usikker på hva du skal velge? I april-nummeret av Båtmagasinet finner du vår store kartplottertest. Vi har testet seks av de mest kurrante 8" plotterne på markedet. Båtmagasinets aprilutgave er i salg fra 9. april.

 

(21.01.2011)

Powered by Labrador CMS