Galeon gjør klar til nylansering

Polske Galeon yachts lanserer lekkerbisker på løpende bånd. I sommer skal nyheten 400 Fly presenteres.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Nyheten 400 Fly er designet av Tony Castro for Galeon . Castro har vært involvert i de fleste Galeon-modellene de siste årene, noe som har gitt verftet et skikkelig løft på designsiden.

-Eksteriøret følger dagens designtrender og vil tilfredstille smaken til både sportsentusiaster såvel som de mer konservative klienter, skriver Galeon i en pressemelding.

Båten har tre lugarer. Foruten eierlugaren forut er det to gjestelugarer med dobbeltkøyer tilgjengelig. To store toalettrom finnes i forkant av lugarene på nedre dekk. På hoveddekket har Galeon plassert en stor U-salong i bakkant av styreposisjonen på styrbord side.. På akterdekket finnes nok en sittegruppe med tilhørende bord.

Flybridgen har også rikelig med sitteplasser både i L-salongen og ved de to forovervendte sofaene. En wet-bar er plassert i bakkant av styreposisjonen for å sørge for at gjestene skal slippe å vandre ned til byssa på hoveddekket for å få seg en forfriskning. Båten kan også utrustes med stor bysse på bekostning av antall sitteplasser. Kjøleskap, grill og kokeplater er ting man kan velge å plassere her, om man vil bruke noen kroner ekstra.

Størrelsesmessig plasserer 400 Fly seg mellom 390 Fly (11,9 meter) og 440 Fly (13,7 meter).


Tekniske data Galeon 400 Fly

CE-kategori

: B

Lengde i meter:

12,10

Bredde i meter:

4,10

Dyptgående i meter

: 0,79

Info

: www.galeonyacht.pl

(24.05.2011)