Femti fot med luksus

Luksusbåtprodusenten Fairline annonserte i dag at de vil komme med en ny modell i Squadron-serien i 2011.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen

Sommeren 2011 er det ventet at Fairlines nye Squadron 50 vil komme på markedet. Denne gangen har produsenten vektlagt stor plass innvendig. 

-Eierlugaren er like stor som det du kan forvente deg i yatcher fra 60 fot og oppover, skriver Fairline i en pressemelding. 

Panoramavinduer og glasstak i styrhussalongen skal bidra til at du får rikelig med naturlig lys inn i båten, samtidig som det gir deg følelsen av romslighet. De to gjestelugarene er begge utstyrt med eget bad med dusj i full størrelse. Nytt på denne modellen er at byssa er flyttet akter i salongen, noe som skal gjøre det enklere å ha flere til bords i styrhussalongen.

Flybridgen er større enn andre båter av samme størrelse. Det skal derfor være mulighet for å samle en stor gjeng lystige mennesker her, på båtens topp.

Fairline skriver også at de har laget en ny og bedre løsning for jollegarasjen akter. Denne skal ha en rekke nye patenterte løsninger, og være tilpasse en Williams 285 eller 325 Jet-RIB.

Allerede denne sommeren kommer Squadron 41. Den kan du ta nærmere i øyensyn på båtmessene i Cannes og Southampton. Begge i september.

Mer info om Fairline på https://www.fairline.com/#/norway/