Livlig i London

Fredag går startskuddet for årets båtmesser, med mange av årets første nyheter utstilt for publikum. (08.01.10)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Til tross for kulda som feier over Europa i disse dager, varmer arrangørene av årets London-messe opp til 10 dager med et av byens største maritime arrangementer. Til sammen skal det være samlet alt fra kanoer til svære luksusyachter i prisklassen fra 500 britiske pund til 10 millioner pund.

London Boat Show 2010

Verdensnyheter

Rundt 500 utstillere fra hele verden er på plass i London, hvor det fram til 17. januar blant annet skal lanseres 80 nye produkter. Som seg hør og bør under en båtmesse blir det også flere verdenspremierer, som Fairline Targa 58 Gran Turismo, Princess Yachts 72 Motor Yacht og Sunseeker Portofino 48 og Predator 108 Special Edition. I tillegg blir det verdenspremiere på modellene Discovery 50 Cat og XS 900 Police Patrol Boat.

På utstyrsiden vises det også fram en rekke nyheter, blant disse finner vi for eksempel nye Geonav fra Johnson Outdoors, samt hele 2010-kolleksjonen fra Henri Lloyd, som også omfatter Dame Award-vinneren Blue Eco Jacket. 

Stor småbåtutstilling

Under messa blir det også en rekke underholdningsinnslag. Danseshow, foredrag fra verdens yngste jorda rundt-seiler, spillsone med eget innendørsbasseng for modellbåter, roing og kajakkpadling, informasjon om elve- og kanalcruise i Storbritannia og fotoutstilling, er noen av innslagene.

Årets messe skilter også med den største utstillingen noensinne av mindre motorbåter.

For mer informasjon se messen hjemmeside