Rekordtall for Båtmagasinet

Båtmagasinet har mye å glede seg over om dagen. Sommermånedene ga ny salgsrekord og idag presenterer Båtmagasinet nye nettsider. (02.09.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Båtmagasinet solgte rekordmange eksemplarer i sommer, og må tilbake til toppåret 2007 for å finne så gode løssalgstall. 

Positive tall

- Det går rett vei om dagen. Annonseinngangen har også tatt seg opp vesentlig, noe som forteller oss at båtbransjen fortsatt ser på Båtmagasinet som et godt og effektivt annonseorgan. De siste abonnementstallene viser også fin fremgang, og det er mange år siden Båtmagasinet hadde så mange abonnenter som nå, sier sjefredaktør Hans Due som også kan ønske velkommen til nye nettsider.

Gavedryss

Bortsett fra en rekke tekniske forbedringer har nettsidene nå fått en ansiktsløftning. Forbedret forum - hvor alle kan delta i diskusjonen og selv velge om de vil registrere seg, bedre presentasjon av leserbilder og mer fleksible muligheter med tanke på redaksjonell presentasjon gjennom lyd og bilder. I tiden fremover vil det i tillegg bli ulike konkurranser og abonnementstilbud i anledning relanseringen av nettsidene.

Over budsjett

Båtmagasinet hadde i juli et nettosalg av blader på nesten 27.000 eksemplarer fordelt på løssalg og abonnement, et resultat som er godt over budsjett.
- Dette er gode tall å ta med seg foran Båter i Sjøen. Det blir spennende å se hvordan båtsalget vil bli på messa og om markedet er på vei opp igjen, sier sjefredaktøren. Båtmagasinet er selvsagt til stede på messa, og blir å finne på stand 50 ved brygge B.