Nytt Hydrolift-flaggskip

Hydrolift satser på andre markeder enn det norske og prioriterer i år å dra til Moskva fremfor Lillestrøm. Samtidig viser de frem nye tegninger av det nye flaggskipet C-33.

Publisert Sist oppdatert

- Hydrolift As har i år prioritert deltakelse på Moscow Boat Show i samme periode som Sjøen for alle med den bakgrunn i vår satsing på nye markeder utenfor Skandinavia. I april vil også Hydrolift for første gang delta på Boat Asia i Singapore – nok et eksempel på selskapets friske satsing mot nye markeder gjennom nye dealere, sier Geir Moen i en pressemelding.

Les også: Ny fartsbåt fra Hydrolift

Videre i meldingen fortelles nye detaljer om flaggskipet C-33 Cab som kommer senere i år:

Båten er konstruert for å muliggjøre et fleksibelt opphold ombord gjennom sine løsninger. Den dype og sikre cockpiten har en stor og komfortabel sofa og en smart førersetemodul – the Sea Lounge - som gir stødige sitteplasser, skjermet soling og en sosial setting for opptil syv personer, forteller .

Kabinen er utformet som en moderne og romslig salong som innbyr til et behagelig opphold. Det tilbys valg av TV og stereo sammen med blant annet spesialdesignede Hydrolift kofferter/bagger som plasseres på tilegnet plass i kabinen.

Delikat solseng plass i akterområdet samt en lett tilgjengelig og stor badeplattform inviterer deg til en perfekt dag på sjøen.

Regn og ruskevær vil ikke lenger ødelegge en flott dag på vannet. En innovativ, solid og lett håndterelig cabriolet gir deg ly i løpet av sekunder. Cabriolet’en er helt skjult under solsengen når den ikke er i bruk.

C-33 Cab tilbys med enten enkel eller doble hekkaggregat-installasjoner med alternativt diesel eller bensin motorer. Med sitt effektive og drivstoffgjerrig skrogdesign gir Hydrolift C-33 Cab stabilitet i alle hastigheter og meget gode ytelser når det er ønskelig med høy fart på vannet.

Båten leveres med enten singel eller dobbelt hekkaggregat. Toppfarten med største motor er oppgitt til 75 knop pluss pluss.

Tekniske data Hydrolift C-33 CAB
Vekt:

2.800 kilo

Drivstoffkapasitet:

490 liter

Materiale:

GRP sandwich

Maks ant passasjerer

: 7

Køyer:

3+2

Fart i knop:

50 - 75+

Mer info:

www.hydrolift.no