Her er Cranchis nyheter

Under båtmessa i Genova som ble avsluttet søndag viste Cranchi frem hele fire nye modeller. Her er bildene.

Publisert Sist oppdatert

58 Fly


60-foteren som inngår i Cranchis yachtklasse, har soveplass til seks personer fordelt på tre lugarer. Gjestene deler på to toalettrom. Byssa er overfor salongen, og bespisning foregår i egen dinette på babord side. På flybridgen er det egen wet-bar med grill, i tillegg til styreposisjon og L-salong. Båten utrustes med to Volvo Penta-motorer med IPS-drev. Estimert toppfart er 34 knop, mens marsjfarta skal ligge på 26 knop med største motor på 2X700 hk.


Cranchi  58 FLY


M 40 Soft Top

44-foteren kommer med stort åpent tak med såkalt soft top. Altså en mykt foldbart kalesjetak for å beskytte mot regn og sol. M40 har køyeplass til syv personer, dersom dinetten også tas i bruk som overnattingsplass. Båten får 2 VP D4-maskiner på 300 hk, eller to ganger D6 med 330 hk. Med største alternativ er toppfarten 33 knop.


Cranchi M40 Soft Top

M35 Soft Top

M35 er en mer kompakt og klumpete versjon av M 40, bygget på skroget fra 34 Zaffiro. Køyeplasser til seks, inkludert dinetten på nedre dekk. På akterdekket finnes wet-bar og solseng. Motoralternativene er to ganger VP D4 260 eller D4 300. Toppfarta er 34 knop.


Cranchi M35 Soft Top

30 Endurance

Den minste av nyhetene er en pen walkaround med romslig lugar under dekk. Her er det soveplass til fire, og båten skulle i så måte passe bra for en liten familie på weekendtur. Byssa finnes i akterkant av styreposisjonen. Dersom sola føles plagsom er det bare å ta opp biminitoppen. Fem ulike motoralternativer er tilgjengelig. Med én bensinmotor på 320 hk fra VP er Cranchi 30 Endurance god for 32 knop.


Cranchi 30 Endurance

Mer info på www.cranchi.it
Norsk importør: Holmen Slipp

(10.10.2011)