Ny Cormate klarer 60 knop

Etter suksessen med Sportmate 24 og T-24 som ble introdusert i 2010, lanserer nå Hydro Design ennå en ny modell - Sportmate 27.

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding fra Hydro Design:

Sportmate 27 er uvanlig rask og effektiv båt som er godt egnet for generell landstedsbruk, pendling og vannsportaktiviteter. Båten vil kunne oppnå en hastighet på 60 knop og det avanserte skroget med hele 25 graders V-bunn, sikrer gode sjøegenskaper. Den åpne og brukervennlige layouten har 6 integrerte fendere som med et enkelt håndgrep sikrer båten ved tillegging.


Alternativ til RIB

Sportmate 27 kan bli et nytt og spennende alternativ til de mange RIB’ene i samme prisklasse.
Til tross for sine elegante linjer er Sportmate 27 laget for robust bruk. I tillegg til et spesielt kraftig dragersystem er store deler av skrogsidene og innerlineren limt sammen til en massiv sandwichkonstruksjon på hele 4 cm tykkelse. Dette og utstrakt bruk av sandwichpaneler gir stor stivhet og lav vekt.

Bra toppfart

I kombinasjon med den avanserte skrogkonstruksjonen har Sportmate 27 derfor svært lavt forbruk for sin størrelse. Med dieselmotor er forbruket fra ca 0,8 l/nm i planingshastighet, tilsvarende med bensinmotor vil være fra ca 1,35 l/nm. I Supersport utgaven med 430 hk High Output/Low Emission katalysatormotor, er toppfarten hele 60 knop. Båten kan med denne motoren cruise uanstrengt i 40 knop med et behagelig turtall på kun 3500 o/min.

Sportcamp

En spennende detalj ved Sportmate 27 er den nye ”Sportcamp” løsningen
(bildet over). Med enkle håndgrep kan solsengen fremme forvandles til en overnattingsmulighet ved hjelp av et smart ”kalesjetelt”. Dette uten å ødelegge noe av det store og åpne bruksarealet. Sportmate 27 kan også leveres med integrert kjøleboks, spyletoalett i konsollen og ”minibysse” (en modul med bord, gassgrill og integrert vannkoker).

Båten får premiere under "Sjøen for alle" i slutten av måneden.

Mer info: www.cormate.com

(01.03.2011)