Norsk europapremiere

De to første båtene av den nye modellen Clipper 52 skal leveres til sine to eiere i Oslo. Den første av båtene har europapremiere og blir å se under høstens Båter i Sjøen. (13.08.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

- Det spesielle med Clipper 52 er båtens volum og eksklusivitet. Faktisk er flybridgen på Clipper 52 noe større enn om bord på fjorårets verdensnyhet Clipper MY, forteller daglig leder Ola Andrè Worre i W-Yacht.

Romslig akterdekk
Styrehjelmen
Rederlugaren
Salongen

Tre valgmuligheter

Worre forteller at motoryachten kan leveres med tre ulike layoutalternativer, slik at kundene kan velge mellom australsk, amerikansk eller europeisk inndeling og innredning båten.

Salongliv

De to båtene som skal til Norge har begge europeisk layout med to salonger i dekkshuset, det vil si en middagssalong og en kaffesalong hvor den ene kunden har valgt å skille de to salongene med en hel vegg. Foruten to salonger har båten blant annet tre lugarer med dobbeltkøye og to store baderom med eget dusjrom.

6,5 millioner

Standard motor er 2 x 305 HK Cummins QSB 5,9, men kan utstyres med hk fra 2 x 355 til hk 2 x 480. Den 15,59 meter lange og 4,78 meter brede båten har CE-kategori B, men kan om ønskelig oppgraderes til klasse A. Prisen ligger på rundt 6,5 millioner kroner.