Satser på åpen italiener

Nye Capelli 21 Open ble presentert i Genoa i oktober og er en av tre nye 2010-modeller fra den italienske produsenten. (23.10.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

- Vi kommer til å satse på denne båten i Norge, forteller markedsansvarlig Stein-Harald Jørgensen i i Erling Sande. Med Suzuki DF115TL blir Capelli 21 Open priset fra 320.000 kroner. Den 6,3 meter lange båten er en ny modell, med bred konsoll og stort soldekk i front. Akterdekket blir oppholdssted med dobbel sittebenk på begge sider og teakbord som standard. Styrekonsollen har vindskjerm og støtte som gir mulighet for dobbel førerposisjon.

I tillegg til Capelli 20 Open kommer også Capelli 28WA, en helt nyutviklet walkaroundbåt med bofasiliteter, ståhøyde nede i kabinen og på toalettrommet. Denne har også en stikkøye under uteplassen og italienernes velkjente, flate fordekk som både passer til soling samtidig som det gjør båten lett å bevege seg på.

Den tredje nyheten fra Capelli er Tempest 770WA som tar sikte på å kombinere RIB-fordelene med daycruiserkomforten. RIB-en har overnattingsmuligheter i frontpiggen og separat toalettrom, samt kokemuligheter plassert under førersetet. Med blant annet en ståhøyde på 175 centimeter under dekk skal 770WA også være ganske unik i denne størrelsen. Båten er priset til 675.000 kroner med Suzuki DF250TX.