Romslig RIB

Italienske Capelli Tempest 1000 wa er en 10 meter lang RIB. Men med bysse, toalett og dobbeltkøye under dekk, kan det være fort gjort å glemme seg bort. (09.12.08)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Via en skyvedør får du tilgang til salongen under dekk, hvor en romslig sittegruppe i forpiggen kan gjøres om til en dobbeltkøye. Her er også plassen utnyttet til et eget område for matlaging med vask, kokeapparat og kjøleskap. Toalettet er plassert separat i eget rom med vask og speil. Med en takhøyde på 1,70 meter er det lagt vekt på lyse tekstiler og materialer i lys eik for å skape større romfølelse.

Capelli Tempest 1000 wa
Capelli Tempest 1000 wa

Wa står for walkaround, som innebærer at du kan gå helt fram til solplassen i baugen på begge sider av styrekonsollen. Akter er det plassert en C-formet sittegruppe som også kan gjøres om til et spisested eller en solseng. Styrekonsollen har førerseter som kan vippes opp slik at du kan stå og kjøre.

Prisen er ikke fastsatt ennå, men i følge importøren Erling Sande AS vil den ligge mellom 1,3-1,4 millioner kroner med 2 x Suzuki DF 300-motorer.