Sexy og sjøsterk maxitaxi

Italienske Cantieri Capelli har samarbeidet med Erling Sande AS for å lage denne syv meter lange RIB-en med plass til et helt fotballlag, inkludert innbyttere.

Publisert Sist oppdatert

Av Lars Kristian Larsen/Pressemelding fra Erling Sande AS

Den nye båten får premiere under "Sjøen For alle" i mars.

Nyheten er en 23-fots RIB ( rigid-inflatable boat) som kombinerer solide sjøegenskaper, stor passasjerkapasitet og aktiv bruk på sjøen. Modellen får navnet Capelli Tempest 700 sport.

Pontongene er i 1500 decitex neopren hypalon med såkalt ”fabric impression”. Det vil si med en matt overflate som kjennes litt stoffaktig ut. Skroget er håndlaminert og lages i sort glassfiber. Pontongene er montert ganske høyt på skroget slik at de er fri fra vannet i høy fart. Dette gjør båten rask og lettmanøvrert.

Denne versjonen vil leveres blant annet med blant annet syrefast bensintank på 220ltr, mekanisk ventilasjon av tankrom, selvlensingssystem, puter på alle benker (solpute i baug, jockeysaler og akterbenk) farge rød, flexiteek på dørk og badeplattformer, glassfiberplattform i baug med fortøyningspullere, Lowrance HDS 8M kartplotter med Sonic Hub lydanlegg, motorinstrumenter og bunnstoff.

Tekniske data - Capelli Tempest 700 sport

CE-kategori:

B
Lengde i meter:
6.95
Bredde i meter:
2.8
Vekt i kilo:
800
Maks motorstyrke i hk:
200
Maks ant. pers:
16
Bensintank i liter:
220
Pris med Suzuki DF175TX:
445 900 kroner

Pris med Suzuki DF200TX:

473900 kroner

Mer info:

www.erling-sande.no
 

(02.03.2011)