utgave nr 11 1997

Bransjenytt

Publisert Sist oppdatert

Bransjenytt


Mangeårig leder av bedriften som bygde Rana-båter på Hemnesberget, Karl Kristian Breivik er død. Rettferdighet, grundighet og samvittighetsfullhet var en ledesnor for hans virksomhet i båtbransjen. Han var formann i NBL i to perioder. Videre var han i en årrekke styremedlem i Sjøen for alle AS og han var formann fra 1993 til 1996. I 1995 ble han utnevnt til æresmedlem av NBF, en organisasjon han var levende opptatt av og støttet med sin innsats. Karl Kr. Breivik vil bli dypt savnet.

"Båter i sjøen" for siste gang på Solvik
Det jobbes med å finne et nytt sted for messen "Båter i sjøen" som i år hadde nesten 12.000 besøkende, hvilket er en økning på over 30%. Flere utstillere har meldt om godt salg.
Det er Solvik Båtforening som ikke ønsker at "Båter i sjøen" skal arrangeres i Solvik Båthavn. Fra 1978 har messen vært et populært møtested for båtbransjen og et stort publikum Arrangøren har flere tilbud om alternative havner, og vurderer nå mulighetene. Det satses på at det blir en flytende høstmesse et eller annet sted i 1998.

Jan E. Evensen, administrerende direktør både i NBF og "Sjøen for alle", fylte 65 år 18. september.

Båtkonstruktøren, siv. ing. Eivind Amble, som vi kjenner som skribent i Båtmagasinet og en iherdig pådriver for å hjelpe norske båtbyggere frem til CE-merking, fylte 60 år den 18. september. Vi gratulerer begge!

Ønsker du nærmere opplysninger om fordeler ved å være medlem i NBF, ta kontakt på telefon 22 43 04 20, eller på faks 22 55 15 60.