Regal 28 Express

Regal 28
HERLIG: En lys, stor og god dobbelkøye er plassert bak et forheng midtskips.
TOALETTROM: Den «lille» båten har et høyt og romslig toalettrom med egen dusj.
BYSSA: Byssa er ikke så romslig og innholdsrik som den bærer preg av. Her har du kun plass til noe servise og bestikk. Den er ikke beregnet til lange ferieturer.
SLAPP AV: En sjeselong for solnytere har fått plass på babord side. Ikke så ofte vi ser en slik løsning i en såpass liten båt.
BIL: Førerplassen på Regal 28 Express gir fornemmelse av bil...
LAY OUT: Sitteplassene på uteplassen er utradisjonelt plassert. Båten har en liten sittegruppe med en liten og en noe større sofa - og en sjeselong vis a vis førerplassen.

Krympet bokomfort

Ikke er den en daycruiser. Ikke er den en fullverdig bobåt. Om det er mulig å befinne seg et sted midt i mellom, så er det akkurat der den er, den nye amerikanske Regal 28 Express.

Publisert Sist oppdatert

Den norske importøren ser nok for seg at den USA-produserte Regal 28 Express er et godt alternativ for den lille familien som vil opp en klasse, som vil ha mulighet til å sove noen døgn om bord i en båt som ikke er for stor og ikke altfor dyr.

For, la det være sagt med én gang, du får mye båt for pengene. En bra utrustet Express 28 havner på rundt 800.000 kroner. Da får du en smålekker båt med fire køyeplasser, et godt toalettrom, en bysse, riktignok med begrensede muligheter, og gode forhold for både bading og soling.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER