Prøvekjørt: Crownline 250 CR

Rask og smart

En populær 25 fots amerikansk weekendcruiser. Målene er beskjedne, men smarte løsninger, fasiliteter for en familie på fire og gode farts- og kjøreegenskaper gjør den til et hyggelig bekjentskap.

Publisert Sist oppdatert

Den lille amerikaneren gjorde ikke ut av mye av seg, der Crownline 250 CR lå til kai i Århus. Men man kan få mye ut av 25 fot hvis bare løsningene er smarte og enkle.
Det doble førersetet kan dreies 180 grader, slik at kan sitte fire til bords i salongen akterut. Videre kan akterbenkens rygg felles ned slik at man får en STOR solseng. Under akterbenken, som vippes opp på to sylindere, er det et kjempestort stuverom der et bord gjemmer seg under lokket.
Endringer av setearrangementet gjøres på mindre en et minutt, og gir en god flerbruksverdi ombord. Vis a vis det doble førersetet er det blitt plass til en god sofa med hvite skinnputer. Denne er formet slik at to kan sitte med ryggen mot skottet. Men den kan også brukes som en liggesofa. I forbindelse med sofaen er en konsoll med en minibysse for enkel servering, med en liten vask med varmt og kaldt vann, samt en stor isboks til kald drikke.

Velutstyrt

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER