Styrker skandinavisk suksess

Beneteau og Erling Sande A/S følger opp suksessen etter 550 Cabrio med nok en sporty daycruiser, skreddersydd for det skandinaviske markedet. (19.08.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Flyer 650 Cabrio bygger videre på 550 Cabrio som for første gang ble lansert under Sjøen for Alle i våres.

Salgssuksess

- Vi har allerede passert 40 enheter av 550 Cabrio, og kan allerede fastslå at den ble den suksessen vi hadde håpet på. Vi kunne ha solgt enda flere hvis båten hadde rukket frem til markedet i tide til ferien, sier Stein Erik Jørgensen ved Erling Sande A/S.

Norsk verdenspremiere

De har nå store forventninger til nye 650 cabrio, som får verdenspremiere under Båter i Sjøen i september. Båten er som sin forgjenger et samarbeid mellom Beneteaus designer Pierangelo Andreani og Erling Sande A/S. Det er lagt vekt på å skape en daycruiser med elegante linjer og fokus på skandinavisk tankegang med hensyn til utforming av detaljer og funksjoner.

Fleksibel

650 Cabrio presenteres som glamorøs og sporty, og skal egne seg for spreke dagsturer. Lugar med dobbeltkøye og mulighet for ekstra køyer ved å legge ned midtsalongen, gjør det også mulig å overnatte langs kysten. Uteplassen rommer sju passasjerer til sammen.