Salgsrekord på Båter i Sjøen

Årets Båter i Sjøen ble for enkelte en gedigen salgssuksess. Se hvem som fikk solgt hele 10 båter - en av dem en 35 fot lang motoryacht med prislapp på rundt tre millioner kroner. (09.09.2008)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen 

BayMax fra Langesund har all grunn til å være fornøyd med årets Båter i Sjøen. Daglig leder Torbjørn Waag bekrefter at det ble kontraktsfestet 10 båter under den flytende messa, og ser ikke bort fra at det kanskje kan bli et par til. 

Salgsrekord

Båtene som har blitt solgt skal i hovedsak være daycruisere og cruisere av merket Bayliner og Maxum, i størrelse 21-30 fot. I tillegg ble det solgt et eksemplar av motoryachten Meridian 341, en 35 fot lang flybrigdebåt som Båtmagasinet blant annet har testet. Bare denne båten alene har en pris på drøye 3 millioner kroner.
- Dette er salgsrekord for oss på en høstmesse. Vi har ikke vært i nærheten en gang tidligere. Hvor stor verdi ordrene samlet sett ligger på, vil derimot ikke daglig leder ut med.
- Du kan si det slik at vi er fornøyde vi, ler Waag, som kan konstatere at BayMax har fått tømt lageret sitt.

Kjøpte verdensnyhet

Mange har også latt seg imponere over den nye Marex 370 ACC som hadde verdenspremiere under den flytende messa - enkelte tilsynelatende mer enn andre. I alle fall er det en som har blitt en lykkelig eier av en splitter ny Marex 370 ACC, som koster rundt 2,8 millioner kroner.


Marex ACC 370 var en populær båt på Båter i Sjøen.

Powered by Labrador CMS