Oppgradert sportsversjon fra Bavaria

Med forbedret utstyr, romsligere løsninger og større valgmuligheter er Bavaria 37 Sport Highline Avantgarde en velutstyrt oppgradering av den tidligere sportsutgaven. (15.09.2008)

Publisert Sist oppdatert

 Av Therese Vågen
Video: www.youtube.com

Båten hadde verdenspremiere under Southampton Boat Show som varer fram til søndag 21. september. Se flere bilder av båten i ulike fargeversjoner og av båtens innredning på slutten av artikkelen!

To lugarer

Nye Bavaria 37 Sport Highline Avantgarde er utstyrt med to lugarer med dobbeltkøye, en i frontpiggen og en sidelugar med sittegrupper som kan gjøres om til en romslig dobbeltkøye, i tillegg til en permanent sittegruppe. Alternativt kan båten leveres med dobbel akterlugar. Salongen har en liten, buet sittegruppe tvers overfor byssa og bad med toalett og dusj. Uteplassen har wetbar og kjøleskap, sittegruppe og solseng akter med styveplass under, en mindre bueformet sittegruppe på babordside, bred walkaround og sidestilt styrekonsoll med god utsikt.

Store valgmuligheter

I forhold til den tidligere modellen skal highline-versjonen i følge produsentene være litt mer velutstyrt og med annen type innredning enn tidligere. Innredningsmessig omfatter forbedringene for eksempel større kjøleskap, benkeplater i corian, downlights, samt åtte forskjellige fargevalg på polstringene. Utstillingsmodellen i Southampton var utstyrt med sittegrupper og seter i kremhvitt skinn, for et mer klassisk utseende. I tillegg til ulike fargevalg på innredningen, kan du på den nye modellen også velge mellom tre forskjellige treslag i interiøret – eik, mahogny eller valnøtt, med tilsvarende kombinasjoner i dørken.

Satser stort

Dette er første modell ut etter at Bavaria ble kjøpt opp av Bain Capital i juni i fjor, og det er nå gjort enorme investeringer ved verftet og fabrikkslokalene i Tyskland. Bavaria varsel at de i fremtiden ønsker å kunne møte markedet med motorbåter, inkludert flybrigde-modeller, på størrelser opp til 60 fot. 

Lengde: 11,95 meter
Bredde: 3,99 meter
Dybde: 0,95 meter
Køyeplass: 4
Lugarer: 2
Maks antall personer: 12
Motorkraft: 2 x Volvo Penta 5,7 GXI DP, 320 hk (standard)

Bavaria 37 highline Bavaria Highline Bavaria 37 Highline