Tysk oppfølger: Bavaria 38 Sport

Bavaria Yachtbau ønsker det nye året velkommen med verdenspremiere på Bavaria 38 Sport. (11.11.09)

Publisert Sist oppdatert

Av Therese Vågen

Tyskerne fortsetter sitt samarbeid med BMW Group Designworks USA, et datterselskap av BMW Group, og følger opp Bavaria 28 Sport med en større båt rettet mot mellomklassemarkedet.

Spesifikasjoner
Lengde: 11,80 m
Bredde: 3,99 m
Vekt: 8.500 kg
Drivstofftank: 720 l
Vanntank: 250 l
Lugarer: 2
Ståhøyde i salong: 1,90 m

Se video av 28 Sport
Se bildespesial av 28 Sport

Bavaria 38 Sport får verdenspremiere under båtmessa i Düsseldorf som starter 23. januar, og i følge Bavaria-sjef Andres Cardenas skal 38 Sport ha bedre finish, mer spennende interiør og praktisk løsninger. Over dekk har 38 Sport blant annet fått en ny solseng på babord side for styrekonsollen, hvor en kan skal kunne ligge beskyttet bak vindskjermen mens en er underveis. Som på 28 Sport er det også plassert en solseng akter, i tillegg til sittegruppe og wetbar. Under dekk har Bavaria 38 Sport akterlugar med to enkeltkøyer, i tillegg til rederlugar i frontpiggen. Her det også salong med sittegruppe og bysse og en ståhøyde på 1,90 meter, samt et stort bad med separat dusj. 

Mens Bavaria 38 Sport får verdenspremiere i januar, kommer det også en hardtop-utgave av denne modellen ut på vårparten neste år, med et helt nytt takkonsept.